vliegerfoto Jaarverslag

Cees Kuppens
Eibergen

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004
Fotoalbum Home vliegerfoto E-mail

Jaar van veel innovatie, 10 Jaar geleden begonnen met vliegerluchtfotografie  en vanaf dit jaar maak ik digitale luchtfoto’s met geheel vernieuwde apparatuur. Dit jaar heb ik de domeinnaam www.vliegerfoto.nl laten registreren.

Hierboven ziet u minicamping de Laurenshoeve te Dieden bij Ravestein in Brabant.

Bovenin de foto ziet u de rivier de Maas. Er wordt een nieuwe groepsaccomodatie te bouwd voor 20 personen. Vanwege de bouwactiviteiten ziet het er wat rommelig uit.

Elke Eibergenaar die de foto boven ziet, weet waar ik deze foto’s heb gemaakt. Dit was een van de gebouwen van het voormalige asielzoekerscentrum in Eibergen. De gebouwen zijn reeds allemaal gesloopt.

Als u vanaf Haarlo, Eibergen binnenkomt, komt u eerst langs industrieterrein ‘De Mors’.De blauw gekleurde gebouwen zijn van de firma Rotor.

Groesbeek.

Lekker een weekje ertussenuit omdat ik 25 jaar getrouwd was zijn we met de caravan (en de vliegers) naar Groesbeek getogen. Daar zijn we op minicamping ‘De Hoge Hof’ te gast geweest bij de familie Langeveldt. Periode 16 tm 23 april. Camping ‘De Hoge Hof’ doet zijn naam eer aan, want van hieruit heb je een geweldig uitzicht op de omgeving. Met de vliegerfoto’s die ik hier gemaakt heb, kan ik dit nog eens benadrukken. Klik hier of op de foto om meer foto’s vanaf deze locatie te zien.

Beltrum,

Dit was een opdracht voor een foto van een boerderijtje  voor een stel dat ging trouwen.

Ik had ruimte genoeg om te vliegeren en dat is ook genieten van de omgeving. Klik hier of op de foto om meer van deze locatie te zien.

Vliegerfeest Dordrecht, daar probeer ik elk jaar te zijn want het is een gezellig feest. vrijdagavond beginnen we met een welkomstdrankje en op zondag is er voor iedereen een goed verzorgd ontbijt. Meer foto’s van deze locatie klik op de foto.

Een zandbak?? Nu nog wel, dit worden rietvelden welke dienen om het water te zuiveren. Dit heb ik gefotografeerd op landgoed Het Lankheet tussen Eibergen en Haaksbergen. Ik werd gevraagd hier te fotograferen omdat in de bakken waar de bovenste laag vruchtbare grond was afgegraven, een aantal lijnen te zien waren welke duiden op menselijke activiteit.  Misschien heeft hier in de oudheid iets gestaan?? Dit is misschien iets voor archeologen van enige betekenis. kijkt u maar eens goed naar de donkere lijnen. Meer foto’s van Het Lankheet, klik dan op de foto.

Vlak tegen het dorpje Luttenberg (in de buurt van Hellendoorn), werd op 16 juli het jaarlijkse rockfestival Lil’Hill gehouden. De organisatie, vond het wel leuk om luchtfoto’s van dit evenement te laten maken.

klik op de foto voor meer plaatjes van deze locatie.


Het aantal bezoekers is ongeveer 500 personen. De foto’s zijn gemaakt in de laatste opbouwfase. En hoe het er ‘s avonds uit ziet, kunt u zien op de website van Lil’Hill.

Op mijn vakantie adres heb ik ook wat foto’s gemaakt vanuit de vlieger. Ik verbleef enige tijd op Boerderijcamping ‘De Rooie Weel’ te Wagenberg (N.Br) bij Johan en Caroline Halters. Kijk in het fotoalbum om meer foto’s van Wagenberg te zien.

Omdat ik toch in de buurt op vakantie was, heb ik in Made wat foto’s gemaakt. De bedoeling was om de Shell benzinepomp van mijn zwager (fam. van Geloof) van de voorkant te fotograferen. Maar ja, hoe de wind waait, daar heb ik niks over te zeggen, en die was oost. Klik op de foto voor meer foto’s van Made.

Het was een buitengewoon mooie dag en dat op 30 oktober dit jaar. Het kostte mij wel heel wat zweetdruppels om mijn vlieger omhoog te krijgen, maar uiteindelijk met wat hulp lukte dat.

Op bovenstaande foto een blik over Eibergen rg het zuidoosten.

In het fotoalbum kunt u nog veel meer foto’s zien van de westenesch vanaf deze locatie.

En op 5 november was het nog steeds mooi weer, van het zonnetje en de ruime matige wind maakte ik gebruik om foto’s te maken van Theo’s tankshop aan de N18 bij Eibergen Voor meer foto’s, klik op de foto.