vliegerfoto Jaarverslag

Cees Kuppens
Eibergen

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004
Fotoalbum Home vliegerfoto E-mail

Een boerderij aan de hottenvoortsweg te Luttenberg, gemaakt op 8 febr 2007. Klik op de foto, om meer plaatjes te zien van deze locatie.

Meteen nu het zonnetje in het voorjaar schijnt heb ik de vlieger weer in de lucht en op 9 april (2e Paasdag) heb ik foto’s gemaakt van een bedrijventerein bij Made de Brieltjenspolder geheten.

Op vrijdag 13 april, een mooie zonnige dag besloot ik om in Borculo te vliegeren. Zo kon ik in de wijk Elbrink II  het huis van mijn dochter en haar vriend fotograferen. Klik op de foto voor meer plaatjes van deze locatie.

En dan mogen ze ook op de foto. Klik op de foto, om meer foto’s te bekijken van de wijk Elbrink II en omstreken  te Borculo.  De jeugd uit deze buurt heeft zelf foto’s mogen maken en ze hebben zich flink ingespannen om de vlieger binnen halen.

Tijdens de maanden april en mei ben ik een aantal weekeinden op boerderijcamping de Mebel geweest in de Heurne, in de buurt van Aalten - Dinxperlo.

De kinderen op de camping hielpen soms ook nog een handje.

8, 9 en 10 juni ben ik te gast geweest op de Limburgse Ballondagen. Ik demonstreerde er mijn apparatuur.  Klik op de foto om meer foto’s te bekijken van mijn luchtfoto’s op het Megalandterrein in Landgraaf.

Officieel had ik een kunstwerk in het Groningse graan moeten fotograferen, doch dat is er niet van gekomen. Maar vanuit camping ‘Reidertil’ heb ik toch het Groningse eindeloze vlakke landschap op de gevoelige chip vastgelegd. Klik op de foto om meer plaatjes te zien van het Groningse landschap nabij Finsterwolde.

Tussendoor ook nog even naar Broekland geweest. Dit plaatsje ligt bij Raalte boven Deventer. Een kermis en een braderie/rommelmarkt met overdag vermaak voor de kinderen en s’avonds optredens van bekende groepen en artiesten.

Klik op de foto om meer plaatjes te zien van Broekland tijdens het Broeklanderfeest.

Foto’s gemaakt tijdens mijn vakantie op Texel van de vuurtoren, het dorpje De Waal en camping ‘De Vrije vogel’ nabij Oudeschild. Klik op de foto om meer foto’s te zien van Texel. Foto’s zijn gemaakt samen met Gerard Witte.