vliegerfoto Jaarverslag

Cees Kuppens
Eibergen

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004
Fotoalbum Home vliegerfoto E-mail

De eerste keer dat ik weer fotografeerde was weer eens in de Heurne. Ik had er al een behoorlijke collectie foto’s van, maar het was meer te doen om mijn nieuwe videobril uit te proberen. Ik ben erg in mijn nopjes met deze nieuwe aanwinst.

Voorlopig gebruik ik de bril naast het beeldschermpje.

Camping de Mebel   De Heurne bij Dinxperlo.
Klik op de foto om meer foto’s te zien van deze locatie.

Ter afsluiting van een congres in Rotterdam over Geo Informatie was er een barbeque georganiseerd voor alle congresgangers. Tijdens de bbq wilde men luchtfoto’s laten maken en gelukkig werkte het weer mee die avond. Beachclub Royal aan het strand bij Hoek v Holland. Klik op de foto om meer plaatjes van deze locatie te zien.

Vliegerfeest Doetinchem 10 t/m 12 juli te Wehl. Voor de eerste keer georganiseerd en goed bezocht, zowel door vliegeraars als door bezoekers. De luchtfoto’s zijn al vroeg in de morgen gemaakt, want de verwachting was dat de wind later op de dag flink zou toenemen. Klik op de foto om meer plaatjes te zien van deze omgeving.

Camping de Vrije Vogel op Texel bij Oudeschild, de camping waar ik dit jaar weer op vakantie was. Klik op de foto om meer foto’s te zien van deze camping en omgeving.

Den Hoorn op Texel, met het karakterestieke kerkje wat buiten het dorp staat.  Klik op de foto om meer foto’s te zien van dit dorp met omgeving.

Een boerderij aan de Haaksbergseweg te Eibergen, nog net geen Overijssel. klik hier of op de foto om meer foto’s te zien van deze omgeving.

Aalten op 20 augustus was een heel erg warme dag 35 graden Celcius!. Deze fotosessie heeft heel wat zweetdruppels gekost.! Klik op de foto om meer plaatjes van Aalten en omgeving te zien.

Ter afsluiting van mijn vakantie heb ik nog een geweldig weekeinde beleefd op de Rijsberse vliegerdagen.

Dit was een zeer goed georganiseerd vliegerfeest met een mooi groot vliegerveld waar de deelnemers met de caravan, tent of camper omheen stonden. Er was van alles georganiseerd voor de kinderen, bezoekers hebben hun ogen uitgekeken.

Op bovenstaande foto’s leg ik uit aan het publiek hoe de werking is van de luchtfotografie apparatuur. Het publiek kon zichzelf op de foto zetten. Klik hier om luchtfoto’s van de Rijsbergse vliegerdagen te bekijken in het fotoalbum.

Op 30 Augustus heb ik samen met een aantal andere vliegeraars de hemel boven het buurtschap Linde bij Vorden opgesierd. Er werd een wedstrijd gehouden voor paragliders op een naburig veld, ter gelegenheid daarvan waren wij gevraagd om wat in de lucht te zetten. Dus ook maar mijn camera gepakt en een serie foto’s gemaakt. Klik of op de foto om meer plaatjes van deze locatie te zien.