vliegerfoto Jaarverslag

Cees Kuppens
Eibergen

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004
Fotoalbum Home vliegerfoto E-mail

Klik op de foto’s, om meer foto’s van de betreffende locatie te zien in het vliegerfotoalbum.

De eerste dag mooi weer met al een hele lekkere temperatuur in 2015 was op 8 maart. Meteen maar mijn spullen gepakt en in de buurt wat foto’s gemaakt.

Dus op deze mooie dag 8 maart meteen maar in Borculo neergestreken.

Voor het eerst werd een vliegerfeest georganiseerd in Drempt bij Doesburg / Doetinchem. Het weer liet het ook toe om nog wat mooie plaatjes te schieten vanuit de vlieger.
Er was vergunning om tot 300 meter hoog te mogen vliegeren. Mijn vliegerlijn stond op 240 meter, toch was er bijna een luchtincident met een zweefvliegtuig. Dit was dus zo’n (brokken)piloot die zijn NOTAM’s niet leest ter voorbereiding op zijn vlucht, anders had hij wel afstand gehouden. Het incident is in ieder geval wel gemeld.

De vuurtoren op Texel is altijd weer een aantrekkelijk object om te fotograferen, zeker vanuit een ander perspectief.

In de zomer is er elke dinsdagavond een vliegeravond, georganiseerd door Karim Ali van het Texels Vliegerhuis. Als ik op het eiland ben, sta ik daar elke dinsdagavond te vliegeren.

In Rijsbergen werden de Rijsbergse vliegerdagen georganiseerd, het was weer erg gezellig afgezien van wat regen op zaterdagmiddag, was het een zeer geslaagd vliegerevenement.

Foto in de richting van Eibergen-centrum. Hier staan mooie foto’s van het zuidelijk gedeelte van de wijk Westenesch.

Groenlo, vanaf het voormalige Grolschterrein heb ik foto’s gemaakt van deze omgeving, hierboven ziet u nog een aandenken aan de brouwerij.

Deze foto is van de nieuwe Calixtus kerk in Groenlo. Vlakbij, aan de Deken Hooijmansingel kon ik een vlieger oplaten in een parkje. Best link met al die bomen, maar toen eenmaal de vlieger boven de bomen was, ging het buitengewoon goed.

Geniet van de prachtige herfstfoto’s omgeving Slotmansweg aan de noordkant van Eibergen.